My Gear

Uneltele fotografice folosite de-a lungul timpului:

Second hand Canon EOS 300 SLR film camera. A camera for film and hardware/software concept experimentation. Oops, engleza din nou...
Canon EOS 100D primul DSLR. Folosit solo sau uneori, impreuna cu Minolta SR-T 101.


Minolta SRT 101, in prezent fara exponometru activ, pana fac modificarile necesare adaptarii bateriilor din comert (modelul initial nu se mai fabrica). Folosit prima data cu regula "Sunny 16" prin Noiembrie 2002. Apoi in 2016 aici, aici, si aici.  Il voi folosi de fiecare data cand voi putea cumpara film. Pana se va defecta iremediabil.


Eager to shoot film by Vasile Guta-Ciucur on 500px.com 

Nikon Coolpix L340 folosit in special pentru fotografia macro, insa cu ajutorul lui a fost facut albumul clasei a 4-a E de la Scoala Gimnaziala Nr.4 "Alexandru Stefulescu" in 2014. De asemenea, majoritatea fotografiilor de pe 500px si flickr la momentul scrierii articolului.Panasonic Lumix DMC-FS42 - aparatul Lorenei. folosit de mine ocazional pentru poze macro. De fapt, am comandat de la Altex online un alt model, superior acestuia, insa ne-am trezit cu acesta in schimb - am renuntat sa mai comandam online de la Altex. Surprinzator, are un obiectiv optic mult mai clar decat al aparatului de mai sus (posibil ca senzorul mai mare sa ajute un pic), si asta ma face sa-l folosesc foarte mult in ultima vreme pentru fotografia generala. Sunteti curiosi sa vedeti ce poze se pot face cu el? Aici gasiti o galerie pe 500px.com.

DSCN0223Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu